Mina kurser passar dig som smakat på akvarell tidigare och som behöver lite hjälp att utveckla ditt målande. Jag har genomgångar och individuell handledning på mina kurser så det brukar funka som utgångspunkt för där du är i ditt måleri. Intresseanmälan kan du göra på min mail så skickar jag datum när jag har kurser på gång. Vid frågor Tel 076-1357465

Akvarellkurser  2020

Vårkursen på Smidgården flyttad till hösten, se nedan. Återkommer med fler kursdatum när covid 19 pandemin börjar lugna ner sig. Ang Rhodos i oktober( se nedan) så hoppas jag om den kan bli av.


Jag har oftast min kurser på Mora folkhögskola. Vid behov av boende på folkhögskolan. Info och bokning av boende kontakta Anette Leman på info@morafhsk.se eller tel 0250- 94200

Anmälan till kursen skickas till annette@ateljebackman.se
Kursavgift 2000 kr/helg varav en anmälningsavgift på 1000 kr betalas in genast på bankgiro 466-0056. Då har du din plats och får då ett bekräftelsemail med mer info. Obs! Märk betalning med namn och kursdatum!

Helgkurs på Smidgården i Fryksås fäbod hösten 18-20 sep. (Några platser kvar)

Välkommen på kurs till ljuvliga Fryksås. En fäbod högt upp med utsikt över  Orsasjön och Siljan. Detta blir en ” all inclusive” helg. Vi bor två nätter på Smidgården som är abonnerad för oss. Vi äter alla måltider på plats lagad av Dalasmaker.

http://www.smidgarden.se/

Vi träffas på fredagskväll ca kl 18 med lite lätt förtäring och installerar oss, så drar vi igång målande på Lördag kl 09:00-16.00 och söndag kl 09.00- 15:00.

På lördag efter vår trerättersmiddag har vi tillgång till Smidgårdens egna mysiga fäbodrelax/SPA-avdelning.

Avgift för hela upplägget blir 4800 kr

( förutom dryck)

En delbetalning/anmälningsavgift på 1000 kr betalas in gensat på bankgiro 466-0056. Då har du din plats och får då ett bekräftelsemail med mer info. Obs! Märk betalning med namn och kursdatum.

Välkommen att måla med mig!

Akvarellkurs på Rhodos!

Vi hade en fantastisk vecka nu i oktober på Villa Panagos i Faliraki. Det kommer att bli en kurs igen oktober 2020. För info och anmälan se länken nedan.
 https://www.njordofgreece.com/m-la-med-annette-2020