Att måla är det bästa jag vet och jag har gjort det större delen av mitt liv. Jag gick min första akvarellkurs för drygt 20 år sedan. Jag fastnade direkt för akvarellmålning för att det är så fantastiskt kul helt enkelt! Akvarell kan bli så snyggt när färg, vatten och teknik samspelar på ett bra papper.
Jag är i stort sett självlärd men har gått kortare kurser. Jag ägnar mycket tid åt mitt måleri och strävar hela tiden att utvecklas. Jag målar även i akryl och det är också väldigt roligt. Jag märker att den ena tekniken puffar mig framåt i den andra och tvärtom, det är så spännande!
Jag har en egen ateljé på gården och är medlem i Konst Runt Siljan sedan 2013. En liten fjäder i hatten är att jag blev årets stipendiat på Väsby konsthalls akvarellsalong våren 2012, är så stolt och glad över det.

Jag har även kurser i akvarell. Hoppas du tycker om mina bilder och att vi ses på någon utställning eller kanske på någon kurs framöver. Du är även välkommen att hälsa på i min ateljé på Lundstigen 5 i Mora.

Annette ”Nettan” Backman